NAŠ TIM

Upoznajte naš tim stručnjaka koji je tu da vas podrži na vašem putu ka boljem zdravlju. 

Marija Glušac NutriM

Marija Glušac

Strukovni nutricionista-dijetetičar i osnivač NutriM studija

Po struci sam nutricionista-dijetetičar i osnivač NutriM studija.
Uživam u zelenom čaju, putovanjima i dugim šetnjama.
Moja lična priča je deo mog profesionalnog puta. Kao neko ko se i sam borio sa viškom kilograma i lošim odnosom prema hrani, shvatila sam koliko je važno imati podršku i pravilno vođstvo na putu ka promeni navika. To iskustvo mi je pomoglo da bolje razumem potrebe i emocije svojih klijenata u toku procesa promene navika, i da im olakšam koliko god je moguće.
Najviše volim da radim sa klijentima koji ima zdravstvene probleme, višak kilograma i loš odnos prema hrani. Posle par meseci rada, fizičke i psihičke promene koje klijenti naprave su neverovatne. Uživam u svakoj njihovoj maloj pobedi.
Jelena Gajić NutriM

Jelena Gajić

Specijalista strukovni nutricionista-dijetetičar

Zvanično, u NutriM-u sam od januara 2023. godine, a po stažu sam najstariji član Marinog tima – tačnije od njenog samog početka.
Za sebe kažem da sam jako emotivna – što i drugi potvrđuju. Najviše volim da radim sa klijentima koji porodično žele trajne promene, a tu posebno izdvajam rad sa decom i adolescentima.
Mama sam devojčice Ive, koja je naš prvi „klijent“ što se tiče uvođenja nemlečne ishrane.
Uživam u šoljici crne kafe i obožavam da jedem ajvar, što možete videti i po mojim planovima.

Katarina Drulović-Ličanin NutriM

Katarina Drulović-Ličanin

Lekar opšte prakse i nutricionista

Po struci sam lekar opšte medicine. Medicinski fakultet sam završila 2018.godine i lekarski staž sam obavila u Kliničkom centru Srbije i u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć Beograd 2019. godine. Iskustvo sam stekla radeći u domu zdravlja od 2020. godine gde sam shvatila koliko su ishrana i način života bitan faktor u očuvanju zdravlja i da sve potiče od toga.
U NutriM-u sam od jula 2022. godine i od tada osećam kako svakodnevno pomažem klijentima da unaprede svoje zdravlje i steknu zdrave navike za ceo život.
Uživam da čitam i da putujem, a najviše volim da radim sa pacijentima koji imaju neki endokrinološki problem, kao što su hormonski disbalans, dijabetes, hašimoto, itd… Nema lepšeg osećaja nego kada nekome pomognemo da poboljša svoje zdravlje pored više dijagnoza.

Anđela Pavićević NutriM

Anđela Pavićević

Nutricionista-dijetetičar 

Završila sam Visoku zdravstvenu školu 2022. godine, a u NutriM-u sam od avgusta 2023. godine. 
Najviše volim da radim sa osobama koje su spremne na kompromis, otvorene za dogovor, disciplinovane i voljne da zajedno menjamo svakodnevne navike u ishrani. 
Volim da motivišem i bodrim klijente, kao i da upućujem smernice za dostizanje ciljeva i što boljih rezultata. U slobodno vreme uživam u čitanju knjiga i bavljenju fizičkim aktivnostima.

Jovana Arsović NutriM

Jovana Arsović

Strukovni nutricionista-dijetetičar 

U NutriM-u sam nešto više od 4 meseca. U slobodno vreme, uživam u čitanju (svih žanrova, osim horora), pevanju (ali, samo u svoja četiri zida 😀 ), kuvanju i istraživanju novih ukusa u kojima mogu da uživam. Pored toga, rekla bih da svaki slobodan trenutak istražujem o novim zanimljivostima u našoj profesiji, koja je srećom bogata istim.
Ono što najviše volim u svom poslu jeste bliska interakcija sa ljudima. Imati priliku da pomognem nekome da pronađe svoj put ka boljem načinu života, kako mentalno, tako i fizički, za mene je izvor velike radosti. Uvek sam tu da podržim vaše ciljeve i pomognem vam da postignete najbolje rezultate.
placeholder-1-1.png

Ivana Đurđević

Magistar farmacije – medicinski biohemičar 

Zaljubljenik sam u moć prevencije. Kao neko ko je i sam prošao kroz anoreksiju i narušen odnos prema hrani, verujem da svojim ličnim iskustvom, usponima i padovima, mogu bolje da razumem poteškoće sa kojima se ljudi susreću u procesu promene svojih životnih navika. Duboko verujem da svaka osoba može da izgradi kvalitetnije životne navike i unapredi svoje zdravstveno stanje, a moja misija je da ih motivišem, ohrabrim i pružim sve potrebne informacije koje će im pomoći da sam proces promene bude proces boljeg upoznavanja sebe i brige o sebi. 

Mirjana Laka NutriM

Mirjana Laka

Asistent u NutriM studiju

Dve godine sam deo NutriM tima i radim sa našim nutricionistima na obe lokacije. Prva sam osoba sa kojom dolazite u kontakt kada se odlučite na prvi korak i uradite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje. Moja uloga u timu je značajnija nego što mislite.
Moje obaveze su saradnja sa klijentima, našim timom, vođenje evidencije o klijentima, odgovaranje na vaše pozive, poruke i mailove, kao i još mnogo toga u okviru firme. Neko sam ko je i sam imao problem sa viškom kilograma i zadovoljstvo mi je što sam deo pomoći koju dobijate od nas. U slobodno vreme volim da šetam sa svojim ljubimcem, kao i da se družim sa porodicom i prijateljima.
Call Now Button