NutriM 60 online paket

Paket NutriM 60 online je dizajniran da pruži sve što Vam je potrebno za održivu i dugoročnu promenu navika u ishrani. 

Ovaj paket traje 60 dana i uključuje:

Popunjavanje upitnika

Šaljemo Vam upitnik koji ćete detaljno popuniti Vašim podacima, životnim navikama, kao nedeljnim i obavezama. Vrlo je važno da budete iskreni prema sebi i prema nama, jer na osnovu tog upitnika sastavljamo Vaš jelovnik.

Video poziv (opciono)

Ukoliko želite, možemo obaviti i video poziv u trajanju od 30 min.

Dva personalizovana jelovnika

- Prvi jelovnik dobijate u roku od 14 dana od pregleda. Jelovnik će biti prilagođen Vašim potrebama, životnim obavezama, imajući u vidu namirnice i obroke koje volite/ne volite da jedete. Bez komplikovanja i odricanja. Jelovnik sadrži obroke i satnicu obroka za ciklus od sedam dana.

-Drugi jelovnik dobijate nakon dve nedelje. Uzimajući u obzir Vaš napredak i eventualne sugestije, šaljemo Vam drugi jelovnik koji možete da kombinujete sa prvim, i koristite ih do kraja programa. Možete kombinovati dane ili celu nedelju.

Praćenje napretka

Jednom u dve nedelje Vam šaljemo mejl kako bi pratili Vaš napredak i eventualno napravili sitne korekcije u jelovniku, ukoliko za tim postoji potreba.

Bazu recepata

Za svaki obrok u jelovniku biće vam dostupan recept sa lako dostupnim sastojcima. Količine sastojaka u receptima će biti prilagođene Vama, a recepti prilagođeni Vašem vremenu za pripremu.

Preporuke za proizvode u Srbiji i gde ih naći

Otkrijte zdrave i kvalitetne proizvode dostupne proizvode u Vašoj blizini! Dobićete preporuke za kvalitetne proizvode koje možete naći u lokalnim prodavnicama i supermarketima. Ukoliko niste iz Srbije, šaljete nam slike proizvoda koje koristite i tražimo adekvatne zamene

Preporuke za zdravstvena stanja

Ako imate bilo kakvih specifičnih zdravstvenih stanja, kao što su dijabetes, celiakija, hipotireoza i drugo, daćemo Vam smernice za ishranu namenjene poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja koje možete primenjivati i nakon završetka naše saradnje, kao i preporuke za suplementaciju, ukoliko postoji potreba.

Mini edukacija o ishrani i najčešća pitanja

Dobjate e-book o osnovama zdrave ishrane, razbijanju mitova o hrani i odgovorima na najčešća pitanja.

Tabela za pracenje napretka

 Tabela za pracenje kilaže i obima Vam omogućava da pratite svoj napredak i motivišete se na putu ka Vašem cilju.

Podrška tokom celog procesa

Niste sami! Naši nutricionisti su tu da uklone svaku Vašu nedoumicu, pruže savete zasnovane na naučnim činjenicama i podršku sve vreme trajanja programa.

Call Now Button