NutriM 60 paket

Paket NutriM 60 je dizajniran tako da pruži sve što Vam je potrebno za dugoročnu i održivu potrebu. 

Ovaj paket traje 60 dana i uključuje:

Pregled sa merenjem na bioimpedanci i razgovor sa nutricionistom

Proces počinjemo razgovorom o vašem životnom stilu i zdravstvenom stanju, tumačimo rezultate krvne slike, i uz merenje na bioimpedanci dobijamo analizu telesnog sastava. Na osnovu svega toga, kasnije ćemo izraditi jelovnik prilagođen baš Vama.

Bazu recepata

Za svaki obrok u jelovniku biće vam dostupan recept sa lako dostupnim sastojcima. Količine sastojaka u receptima će biti prilagođene Vama, a recepti prilagođeni Vašem vremenu za pripremu.

Dva personalizovana jelovnika

- Prvi jelovnik dobijate u roku od 14 dana od pregleda. Jelovnik će biti prilagođen Vašim potrebama, životnim obavezama, imajući u vidu namirnice i obroke koje volite/ne volite da jedete. Bez komplikovanja i odricanja. Jelovnik sadrži obroke i satnicu obroka za ciklus od sedam dana.

-Drugi jelovnik dobijate nakon dve nedelje. Uzimajući u obzir Vaš napredak i eventualne sugestije, šaljemo Vam drugi jelovnik koji možete da kombinujete sa prvim, i koristite ih do kraja programa. Možete kombinovati dane ili celu nedelju.

Preporuke za proizvode u Srbiji i gde ih naći 

Otkrijte zdrave i kvalitetne proizvode dostupne proizvode u Vašoj blizini! Dobićete preporuke za kvalitetne proizvode koje možete naći u lokalnim prodavnicama i supermarketima.

Kontrolna merenja

U toku NutriM 60 paketa, moguće je da zakažete maksimalno dve kontrole gde ćemo ispratiti vaš napredak za navedeni period.

Preporuke za zdravstvena stanja

Ako imate bilo kakvih specifičnih zdravstvenih stanja, kao što su dijabetes, celiakija, hipotireoza i drugo, daćemo Vam smernice za ishranu namenjene poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja koje možete primenjivati i nakon završetka naše saradnje, kao i preporuke za suplementaciju, ukoliko postoji potreba.

Mini edukacija o ishrani i najčešća pitanja

Dobjate e-book o osnovama zdrave ishrane, razbijanju mitova o hrani i odgovorima na najčešća pitanja.

Tabela za pracenje napretka

Tabela za pracenje kilaže i obima Vam omogućava da pratite svoj napredak i motivišete se na putu ka Vašem cilju.

Podrška tokom celog procesa

Niste sami! Naši nutricionisti su tu da uklone svaku Vašu nedoumicu, pruže savete zasnovane na naučnim činjenicama i podršku sve vreme trajanja programa.

Call Now Button