NutriM junior 60 paket

Nutrim Junior paket je osmišljen kako bi deci omogućio da na zabavan način postignu svoje ciljeve u vezi sa ishranom. Roditeljima se pružaju sve potrebne informacije i podrška kako bi pomogli svom detetu da usvoji izbalansiranu ishranu.

NutriM junior 60 obuhvata:

Pregled sa merenjem na bioimpedanci i razgovor sa nutricionistom

Pregled traje 45 minuta i zahteva prisustvo jednog od roditelja ili staratelja. Tokom pregleda prolazimo detetove trenutne navike, obaveze, šta voli/ne voli da jede, itd. Merenje na bioimpedanci nam može pomoći u proceni trenutnog detetovog zdravlja i razvoja, što omogućava bolje planiranje ishrane i prilagođavanje individualnim potrebama deteta.

Bazu recepata

Za svaki obrok u jelovniku biće vam dostupan recept sa lako dostupnim sastojcima. Količine sastojaka u receptima će biti prilagođene vašem detetu, a recepti prilagođeni Vašem vremenu za pripremu.

Dva personalizovana jelovnika

- Prvi jelovnik dobijate u roku od 14 dana od pregleda. Jelovnik će biti prilagođen detetovim potrebama, životnim obavezama, imajući u vidu namirnice i obroke koje volite/ne volite da jedete. Bez komplikovanja i odricanja. Jelovnik sadrži obroke i satnicu obroka za ciklus od sedam dana. -Drugi jelovnik dobijate nakon dve nedelje. Uzimajući u obzir detetov napredak i eventualne sugestije, šaljemo Vam drugi jelovnik koji možete da kombinujete sa prvim, i koristite ih do kraja programa. Možete kombinovati dane ili celu nedelju.

Preporuke za proizvode u Srbiji i gde ih naći 

Otkrijte zdrave i kvalitetne proizvode dostupne proizvode u Vašoj blizini! Dobićete preporuke za kvalitetne proizvode koje možete naći u lokalnim prodavnicama i supermarketima.

Kontrolna merenja

U toku NutriM junior 60 paketa, moguće je da zakažete maksimalno dve kontrole gde ćemo ispratiti vaš napredak za navedeni period.

Mini edukacija o ishrani i najčešća pitanja

Dobjate e-book o osnovama zdrave ishrane, razbijanju mitova o hrani i odgovorima na najčešća pitanja.

Tabela za pracenje napretka

Tabela za pracenje kilaže i obima Vam omogućava da pratite napredak svog deteta i motivišete ga na putu ka Vašem cilju.

Podrška tokom celog procesa

Niste sami! Naši nutricionisti su tu da uklone svaku Vašu nedoumicu, pruže savete zasnovane na naučnim činjenicama i podršku sve vreme trajanja programa.

Call Now Button